Ponturi NFL - Vlad mizeaza 350 RON pe victoria celor de la Los Angeles Chargers


La noapte se decide castigatorul diviziei AFC West

Sursa foto: www.nfl.com

Saptamana trecuta am mizat destul de consistent pe victoria la handicap a celor de la Los Angeles Chargers, iar acestia nu au dezamagit. De atunci va prefatam acest duel dintre ei si Kansas City Chiefs, duel ce va decide in mare masura castigatoarea diviziei AFC West. Sunt convins ca vom avea parte de foarte multe momente tensionate si un meci pe cinste.

Kansas City Chiefs(7-6) Kansas City Chiefs vs Los Angeles Chargers (7-6)Los Angeles Chargers

  • Care Tom Brady si Rob Gronkowski, care Big Ben si Antonio Brown, care Matt Ryan si Julio Jones? Cea mai in forma pereche de Quarterback si Wide Receiver din ultima luna din NFL este fara doar si poate formata din Philip Rivers si Keenan Allen. Acestia au reusit cifre impresionante si au adus-o pe Los Angeles Chargers de la recordul de 3-6 la cel actual de 7-6.
  • De partea cealalta, Kansas City Chiefs sub indrumarea lui Andy Reid este intotdeauna o echipa imprevizibila. Partea proasta pentru ei e ca momentul lor „de glorie” a expirat mult prea repede, in faza incipienta a sezonului. Defensivele au inceput sa-i dejoace run-urile lui Kareem Hunt, iar Alex Smith nu mai pare in apele sale in ultimele partide (dovada pentru asta fiind cele 6 infrangeri in ultimele 8 partide).
  • Daca aceasta partida se juca in Los Angeles, cota celor de la Chargers garantez ca era undeva intre 1.35-1.50 (maxim). Nu sunt cel mai mare fan al echipelor favorite in deplasare, insa pentru astazi consider ca forma extraordinara a celor de la Chargers va triumfa in fata avantajului terenului propriu detinul de Kansas City, la care mai adaugam si faptul ca vor revansa dupa partida din Week 3.

Los Angeles Chargers

 Pronostic: Los Angeles Chargers castiga meciul @ 1.90 la Betano

Statistica NFL: 3W – 0V – 0L