Ponturi NFL - Vlad are incredere in defensivele celor de la Eagles si Falcons - NFL Playoffs Divisonal Round


Philadelphia Eagles sunt underdogs in propria lor arena

Sursa foto: www.nfl.com

Weekend-ul acesta avem o sampla mica a ceea ce va urma cand „colosii” din NFL se vor ciocni in AFC si NFC Conference Finals saptamana viitoare. Philadelphia Eagles, cea care cu Carson Wentz parea destinata sa mearga in Super Bowl primeste vizita celor de la Atlanta Falcons si spera la un low-scoring game.

Philadelphia Eagles(#1) Philadelphia Eagles vs Atlanta Falcons (#6)Atlanta Falcons

  • Este o situatie foarte rar intalnita in playoff-ul NFL de multi ani. Echipa gazda, care este si #1 Seed in conferinta NFC joaca din postura de underdog in viziunea bookmakerilor un meci in fata proprilor fani, impotriva unei echipe care a terminat pe locul 6 in NFC si a jucat si in Wildcard saptamana trecuta. Nu vreau sa ma hazardez precum toata lumea si sa spun ca Eagles nu au nicio sansa, pentru ca Nick Foles poate produce surpriza oricand.
  • Chiar daca experienta este de partea echipei lui Matt Ryan, tind sa cred ca Philadelphia va incerca sa joace „old-school”, cu multe tentative de rushing, pentru a lua presiunea de pe umerii QB-ului. Se intalnesc doua echipe care au cumulat impreuna in acest sezon nu mai putin de 75 de sack-uri. S-a vazut asta si in partida din Wildcard, in care Atlanta a jucat si s-au inregistrat 6 astfel de performante defensive in total.
  • Vom vedea o disputa incredibil de fizica in opinia mea, in care atat Matt Ryan, cat si Nick Foles vor face cunostinta cu gazonul de cateva ori. Ma bazez in principal pe ce Adrian Clayborn si Vic Beasley de la Atlanta Falcons sa puna presiune pe O-line-ul celor de la Eagles, iar de partea cealalta, Fletcher Cox ii va face viata mult mai grea lui Ryan decat a avut-o in Coloseumul din Los Angeles saptamana trecuta.

Eagles

Pronostic: Peste 4.5 sacks in meci @ 2.00 la Unibet