Ponturi NFL: Thursday Night Football propune meciul dintre Bengals si Texans!


Ponturi NFL: Thursday Night Football propune meciul dintre Bengals si Texans!

Cincinnati Bengals(0-1) vs Houston Texans(0-1)

03:25 – Paul Brown Stadium – Cincinnati, Ohio

Week 2 in NFL se deschide in aceasta noapte cu disputa dintre Bengals si Texans. A trecut un singur meci din acest sezon si deja sunt destule semne de intrebare in ambele tabere.

Andy Dalton a fost de nerecunoscut in meciul de deschidere, chiar in fata fanilor in disputa cu rivalii de la Baltimore Ravens. A fost un neverosimil 0-20, o partida in care Dalton a avut 4 interceptii si destule frustrari acumulate in cele 4 sferturi de joc. Totodata, rusher-ul de la care erau mari asteptari – pustiul Joe Mixton a reusit doar 9 yarzi din 8 incercari. Giovani Bernard sau Jeremy Hill au fost alti doi jucatori ce au dezamagit.

Antrenorul gazdelor este insa increzator ca Dalton si colegii lui isi vor reveni in aceasta seara si vor face un „bounce back” in fata celor de la Texans. Ultima oara cand QB-ul celor de la Bengals a avut o seara asa slaba a fost in 2014, cand a pierdut in fata celor de la Browns, aruncand 3 interceptii, iar tigrii au pierdut cu 24-3.

Jucatorii din Houston nu vin in Cincinnati cu ganduri prea mari. Tocmai ce au fost si ei spulberati in fata fanilor, scor 7-29 in fata celor de la Jacksonville Jaguars. Situatia este ingrijoratoare pentru texani, atacul suferind extrem de multe accidentari in ultima vreme.

Ca sa nu mai vorbim de postul de QB, acolo unde antrenorul principal l-a trimis cu incredere mare pe Tom Savage, acesta facandu-se de ras in primele 20 de minute din Texas. Rookie-ul Deshawn Watson a fost introdus in partea secunda, insa nu a mai putut evita deznodamantul. Este de asteptat ca Watson sa inceapa ca titular in seara asta, insa avand in vedere problemele texanilor din ofensiva, nu-l vad rezistand prea mult.

Ma astept la noi probleme in ofensiva pentru ambele formatii, insa accidentarile de la oaspeti sunt mai multe si mai insemnate, iar un rookie QB va avea probleme in fata unor tigrii dornici sa se revanseze in fata fanilor.

Pont NFL: Houston Texans marcheaza sub 15.5 puncte > 1.97 @Unibet