Ponturi NFL: Sunday Night Football propune un meci spectaculos!


Ponturi NFL: Sunday Night Football propune un meci spectaculos!

Detroit Lions(3-3) vs Pittsburgh Steelers(5-2)

02:30 – Ford Field – Detroit, Michigan

NFL

Cum am trecut la ora de iarna, o sa avem posibilitatea in urmatoarele saptamani sa urmarim la o ora mai decenta partidele ce se desfasoara noaptea la americani. Asta nu poate decat sa ne bucure pe noi pasionatii sporturilor de peste ocean. Este si cazul in Sunday Night Football – cand Lions si Steelers vor da piept pe Ford Field.

Este un meci extrem de greu de prezis, chiar daca trupa din Pittsburgh este intr-o forma foarte buna si cota pe ei scade vizibil, Lions joaca acasa si vin dupa bye-week, rezolvand unele din problemele de lot.

Detroit Lions – este trupa odihnita, ce a reusit sa-l recupereze pe Golden Tate (WR) in aceste saptamani de pauza si sa-l faca pe Matt Stafford (QB) sa fie la capacitate maxima. Cu totii am vazut ce s-a intamplat cand aruncatorul din „orasul motoarelor” a jucat accidentat: Lions au pierdut acasa cu Panthers si apoi clar in deplasarea din New Orleans, priming atentie – 52 de puncte! Ameer Abdullah (RB) este jucatorul pe care Lions trebuie sa conteze daca vor sa castige acest duel, deoarece secondary-ul celor de la Steelers este extrem de solid, iar linia Stafford – Tate va fi greu de „legat”.

Pittsburgh Steelers conduc in acest moment conferinta AFC, insa mai e mult pana departe. Majoritatea expertilor NFL vad azi o victorie fara dubii a lui Big Ben & co., insa uita ca Steelers joaca altfel in deplasare. Da, Antonio Brown (WR) si LeVeon Bell (CB) au fost artizanii echipei in victoriile din ultimele doua saptamani: in deplasarea din Kansas City si acasa cu rivalii de la Bengals, insa ceva imi spune ca vor avea parte de o surpriza in aceasta seara in Detroit. Antonio Brown conduce in liga cu 52 de receptii si 765 de yarzi la primire, insa ofensiva celor din Pittsburgh mai are mult pana sa fie cea din anii trecuti, iar asta a declarat si Mike Tomlin la o conferinta in aceasta saptamana.

Scade cota pe victoria celor de la Steelers!

Da, cota celor din Pittsburgh a coborat de ieri pana azi de la 1.75 la 1.55, scazand mult din valoarea unui bet pe ei. Stellers sunt favoriti, insa nu ii vad avand un meci atat de usor in Detroit. Gazdele si-au recuperat jucatorii principali, sunt odihniti si ii vad jucand altceva in fata fanilor. Ma astept la un meci extrem de spectaculos.

Acum 3 saptamani Detroit era o echipa de top in NFL, insa accidentarile si nesansa au adus-o in aceasta pozitie nefasta. Da, Lions au pierdut 2 din 3 meciuri acasa, cu Falcons si Panthers, insa diferentele au fost mici, 4, respectiv 3 puncte. Au nevoie de victorie azi si ii vad facand un meci mare in fata unei echipe din Pittsburgh extrem de solida in acest moment.

Ponturi NFL:

Detroit Lions +9.5 puncte > 1.44 @Betano

Peste 42.5 puncte in meci > 1.65 @Betano

Ameer Abdullah peste 52.5 rushing yards > 1.85 @Unibet