Ponturi NFL - New Orleans Saints vor sa-si continue seria invincibilitatii


Drew Brees si-a gasit ritmul si este la capacitate maxima

Sursa foto: www.nfl.com

Dupa startul execrabil de sezon, in care defensiva era pe nicaieri, iar toata lumea credea ca Saints nu mai au nicio sansa la playoff, iata ca echipa s-a reinventat, iar in acest moment au una din cele mai bune ofensive din liga, cat si defensive.

Buffalo Bills(5-3) Buffalo Bills vs New Orleans Saints (6-2)New Orleans Saints

  • Suntem in Week 10 din NFL si pana mai etapa trecuta, eram unul din cei 5 supravietuitori la NFL Survivor Pool organizat de NFL Romania. Echipa care ma scos din cursa pentru suprematie a fost insasi Buffalo, o echipa care a avut 0 coerenta impotriva celor de la New York Jets si care putea sa piarda mult mai urat acea partida. Ma astept ca acestia sa se afle intr-un „let down” spot si sa nu emita prea mari pretentii nici in meciul acesta, chiar daca joaca in fata fanilor.
  • De partea cealalta, Drew Brees & co. ne-au adus cel mai mare profit al nostru in acest sezon de NFL cand am pariat pe ei in partida disputata pe Wembley Stadium, dintre Saints si Dolphins. Astazi increderea mea pe ei este relativ la fel de mare ca la acel meci, in primul rand pentru ca ofensiva coordonata de Brees arata de neoprit in momentul de fata, pe cand apararea celor de la Bills sufera in mai multe compartimente.

 

New Orleans SaintsPronostic: New Orleans Saints castige @ 1.66 la NetBet

Statistica baschet: 11W – 1V – 4L