Ponturi NFL - Los Angeles Rams vs Atlanta Falcons - NFL Wildcard Round


Se va ridica Jared Goff la nivelul asteptarilor si in playoff?

Sursa foto: www.nfl.com

Am spus la revedere sezonului regulat din NFL cu un profit substantial si ne indreptam atentia catre duelurile tare din playoff. In aceasta partida ma astept ca QB-ul celor de la Falcons fie sa faca un meci de 300+ passing yards, fie un meci in care arunca 2-3 INT’s, asa ca in orice caz, vad peste 30 de puncte marcate de minim o echipa.

Los Angeles Rams(11-5) Los Angeles Rams vs Atlanta Falcons (10-6)Atlanta Falcons

(Cel mai recent meci direct: 14-42)

  • Ce meci ne asteapta pe Los Angeles Memorial Coliseum maine noapte! Incepe fiesta in playoff-ul NFL cum nu se putea mai bine, cu cel mai dinamic cuplu din acest sezon in Jared Goff si Todd Gurley, jucand impotriva celui mai dinamic cuplu din sezonul trecut, format din „Matty Ice” si Julio Jones. Chiar daca Rams sunt vazuti de multi ca lipsiti de experienta, ma astept la un meci reusit pe plan ofensiv din partea ambelor echipe si la multe puncte inscrise in Los Angeles!
  • In fiecare din ultimele 6 partide disputate de cei de la Rams am vazut „over” la puncte, iar in fiecare meci direct din aceste doua echipe din ultimul deceniu, inafara de o singura exceptie, s-au marcat minim 46 de puncte. Nu trebuie neglijat de asemenea faptul ca Rams ocupa locul #1 in liga la puncte marcate pe meci, cu 29.9! „Shootout” e termenul pe care-l cautam in cazul in care aceasta partida devine una in care ambele echipe reusesc sa pune 25-30 de puncte pe tabela si cu siguranta vom avea cu ce sa ne delectam cand aceste ofensive vor pasi pe teren!

Los Angeles Rams vs Atlanta Falcons

Pronostic: Over 45.5 puncte inscrise in meci @ 1.70 la Betano

Statistica NFL: 5W – 0V – 1L