Ponturi NFL - Los Angeles Chargers merg in forma maxima pe Foxborough


Sezonul celor de la Chargers parea terminat la 0-4

Sursa foto: www.patriots.com

     Au trecut cateva saptamani de cand nu am mai postat vreun pronostic din NFL, in mare parte pentru ca in ultimul timp, duminica reprezinta zi de „deplasare” pentru mine, insa astazi forma ascendenta a celor de la Los Angeles Chargers m-a impresionat si consider ca au sansa lor astazi in Foxborough!

New England Patriots(5-2) New England Patriots vs Los Angeles Chargers (3-4)Los Angeles Chargers

  • Dupa cum o spune si subtitlul, toata lumea le canta deja prohodul celor de la Los Angeles Chargers dupa primele 4 meciuri ale sezonului. A fost nevoie de meciurile directe cu rivalele din divizie (Broncos si Raiders) pentru ca Chargers sa-si incoarde muschii si sa-si arate adevarata valoare atat ofensiva cat si defensiva. In ultima etapa, Philip Rivers & co. le-au dat shutdown total celor din Denver si au castigat cu 21-0!
  • De partea cealalta, defensiva celor de la New England pare (in viziunea mea mai are multe de demonstrat) ca si-a revenit dupa ce l-au retinut pe „Matty Ice” la doar 7 puncte in reeditarea Super Bowl-ului de anul trecut. In New York impotriva celor de la Jets, echipa lui Belichick a avut ceva emotii si a incasat 17 puncte, iar astazi cu Chargers prevad un spectacol ofensiv in conditiile in care ceata ce a inundat Foxborough la meciul precedent nu va mai fi prezenta astazi.

Los Angeles Chargers

 Pronostic: Los Angeles Chargers over 19.5 puncte marcate @ 1.76 la Unibet

*Linia pentru acest pronostic este de 20.5 sau chiar 21.0 la alte case de pariuri! 

Statistica baschet: 7W – 1V – 2L