Ponturi NFL - Jacksonville Jaguars vs Buffalo Bills - NFL Playoffs Wildcard Round


Va reusi „Cenusareasa” Buffalo Bills surpriza in Jacksonville?

Sursa foto: www.nfl.com

Ziua a 2-a din runda de Wild Card din NFL ne rezerva o prima partida care incepe la ora 20:00 si are cel mai mic potential ofensiv dintre toate cele disputate pana acum. Chiar si asa, vom putea vedea la treaba doua echipe care oricand pot sa surprinda si sa aiba un „run” catre finala de Conferinta sau chiar Superbowl.

Jacksonville Jaguars(#3) Jacksonville Jaguars vs Buffalo Bills (#6) Buffalo Bills

  • Povestea celor de la Buffalo Bills este una foarte frumoasa in acest an, iar fanii acestora se bucura la maxim de momentum-ul actual. Este cert ca va fi nebunie inainte de meci in Jacksonville, cat si in timpul meciului in cazul in care Bills reusesc cumva sa le tina piept celor de la Jaguars si lui Blake Bortles, care are si el foarte multa presiune pe umeri intrand in acest playoff.
  • Statutul lui LeSean McCoy pentru acest meci inca este incert (a participat la antrenamente vineri, insa a fost limitat), iar in cazul in care acesta nu va juca, Tyrod Taylor si ceilalti jucatori ai echipei din Buffalo vor trebui sa faca meciul vietii. Pariul selectat mi se pare unul realizabil, intrucat defensiva „extraordinara” a celor de la Jaguars a aratat semne de slabiciune in ultima perioada si exista toate sansele ca Taylor sa arunce minim o pasa de Touchdown, asa cum a facut-o in 12 din cele 16 meciuri din acest sezon regulat (nu a reusit o pasa de TD in cele doua meciuri cu NE, unul cu Saints si altul cu Panthers).

Jacksonville Jaguars vs Buffalo Bills

Pronostic: Tyrod Taylor arunca o pasa de TD @ 1.55 la Unibet

Statistica NFL: 5W – 0V – 2L