Ponturi NFL - Incepe playoff-ul peste ocean cu o runda nebuna de Wildcard


Multe accidentari in acest start de sezon al NBA

Sursa foto: www.nba.com

Ideal ca si pariori e sa urmarim primele meciuri ale echipelor din sezon, fara sa pariem, ci doar sa ne facem o idee. Astazi vom incerca mize moderate pe victoria celor de la Oklahoma City Thunder, pe un numar destul de ridicat de puncte in partida din United Center si pe o performanta solida a MVP-ului EuroBasket.

National Football League 2008.svgNFL Wildcard Round

  • Vom incepe cu disputele care se vor desfasura in Conferinta AFC. Aici nu ne asteptam la un spectacol deosebit, insa exista potential pentru partide cu destul de multe puncte. Kansas City Chiefs vor primi vizita celor de la Tennessee Titans pe Arrowhead si ma astept ca echipa gazda condusa de Alex Smith sa se impuna la diferenta de minim un TD. Ziua urmatoare cu startul ceva mai devreme este duelul Jags – Bills, care se anunta cel mai low scoring dintre toate. Aici vom vedea fie un scenariu de „Cenusareasa”, in care Bills castiga la finalul unui meci urat, fie un blowout din partea celor de la Jacksonville. Astept undeva intre 75-90 puncte marcate in cele doua meciuri ale aceastei conferinte.

Wildcard

  • De partea cealalta salasluieste „speranta” noastra, intrucat avem meciuri in care potentialul ofensiv este urias. Intai vom vedea Los Angeles Rams impotriva celor de la Atlanta Falcons, unde ma astept la o partida „back and forth”, cu multe rasturnari de situatie si minim 50 de puncte. Ne mutam catre New Orleans, in Superdome-ul care in opinia mea va da echipa ce va reprezenta NFC in Superbowl. Drew Brees si Cam Newton vor da recital si ne putem astepta la orice de la aceasta partida. Se pot intampla foarte multe, insa in aceasta conferinta preconizez undeva intre 90-110 puncte marcate.

Wildcard

Pronostic: Over 180.5 puncte marcate in runda de Wildcard @ 1.87 la Betano

Statistica NFL: 5W – 0V – 1L