Ponturi NFL - Incearca casele de pariuri sa ne pacaleasca in Week 3 din NFL?


Dupa un Week 2 linistit, vom avea parte de numeroase surprize?

Sursa foto: www.si.com

Saptamana trecuta, exceptand 2 meciuri, mai toate favoritele au reusit in cele din urma sa se impuna, iar casele de pariuri au avut de suferit destul de mult pe seama acestor rezultate. In etapa aceasta, ma astept la reversul medaliei, in contextul in care dupa enorm de mult timp, avem nu mai putin de 13 echipe favorite care joaca in deplasare (am adaugat si meciul de vineri dimineata).

NFL Week 3

  • Saptamana trecuta, linia pentru acest pariu era setata la 10.5 (strict pentru meciurile de duminica + luni dimineata), cum este cazul si acum, iar atunci au reusit sa se impuna doar 9 echipe pe teren propriu. Asta denota ca, cateva echipa vizitatoare au reusit sa produca surprize. In Week 3, majoritatea acestor echipe se vor intoarce in fata fanilor si cu siguranta vom fi martorii unor rasturnari destul de interesante de situatii.
  • Dupa cum va spuneam mai sus, Vegas planuieste sa-si „recupereze” banii pierduti saptamana trecuta. In viziunea mea, New England Patriots si Green Bay Packers sunt in categoria „must win” pentru ca acest pariu sa fie castigator, mai apoi Panthers si Eagles sunt in categoria „likely to win”, iar echipe la „limita” sunt atat de multe, incat acest pariu pare putin deplasat, dar in acelasi timp palpitant si interesant de urmarit – Colts, Bills, Lions, Vikings, Chargers, Cardinals, chiar si JETS (da, e cam singurul lor meci castigabil din acest sezon si nu au aratat atat de rau in Oakland).

Week 3

  • Dupa parerea mea, putini specialisti vor avea o rata de pronostic a solistilor de peste 65%, deoarece se anunta foarte multe meciuri echilibrate si foarte multe posibile surprize. Destul de multe echipe au record de 2-0, iar acest lucru este pe cale sa se termine cu siguranta pentru cateva!

Pronostic: Over 6.5 echipe gazda castiga @ 1.87Betano

*Acest pariu special se gaseste in oferta doar la Betano (momentan) si se afla la sectiunea „Pariuri de etapa”!