Ponturi NFL: derby de divizie in Monday Night Football!


Ponturi NFL: derby de divizie in Monday Night Football!

Philadelphia Eagles(5-1) vs Washington Redskins(3-2)

03:30 – Lincoln Financial Field – Philadelphia, Pennsylvania

NFL

Arizona Cardinals si Cincinnati Bengals au fost singurele echipe ce ne-au dezamagit ieri, in rest toate celelalte 8 echipe confirmand forma buna de moment. Bears au facut surpriza asa cum ma asteptam, Packers inca se cauta fara Aaron Rodgers, iar Chargers si-au luat revansa in derby-ul de divizie in fata celor de la Broncos.

Ce meci avem la noapte in MNF! Eagles si Redskins – rivale in NFC East se intalnesc pentru a doua oara in acest sezon, iar Carson Wentz & co. sunt mari favoriti. Trupa din Philadelphia tinteste un „sweep” in acest moment, vizitatorii din Washington, nu mai sunt cei care au fost invinsi atat de clar in Week 1. Atunci Eagles s-au impus cu un scor categoric: 30-17, insa cu doar 2 minute inainte de final Eagles aveau un avantaj de 3 puncte. Skins au fost in joc si atunci, si au aratat imbunatatiri de-a lungul sezonului, castigand cu Rams, Raiders si 49ers.

Victoria cu Rams din deplasare pare cea mai impresionanta, Kirk Cousins facand un meci senzational. Ma astept de la el sa faca spectacol si in aceasta noapte, bunicul sau decedand in weekend, asa ca motivatia pentru a face un tribut este si mai mare, iar colegii vor fi alaturi de el.

Philadelphia a impresionat in acest sezon, ca si Skins au o infrangere in deplasarea din Kansas City, unde au jucat decent. In rest, doar victorii pentru Wentz, ultima venind in deplasara din Carolina, scor 28-23, unde m-am inselat cu pronosticul la victorie, dar am fost inspirat la over.

„Eagles are for real” in acest sezon si sunt indreptatiti sa fie favoriti in aceasta seara, dar nu cu 6 puncte, cred ca linia corecta de 1.90 era undeva la o diferenta de field goal, pentru ca va fi un meci echilibrat. Skins n-o sa vina aici in vacanta si sunt sigur ca au invatat din greselile meciului „tur”, iar Kirk Cousins se poate compara cu Carson Wentz la passing yards. Si cele doua defensive le vad sensibil egale, insa marea problema pentru Washington va fi la rushing yards, acolo unde nu prea au un jucator exponential (Chris Thompson avand cifre modeste), iar Eagles ii vor macina cu LeGarrette Blount.

Daca oaspetii il vor stopa pe Blount, au sanse chiar sa produca surpriza.

Pont NFL: Washington Redskins +7.5 puncte > 1.75 @Betano

Bilant octombrie NFL: 35 0 17