Ponturi NFL: avem din nou un meci cu putine puncte in Thursday Night Football?


Ponturi NFL: avem din nou un meci cu putine puncte in Thursday Night Football?

San Francisco 49ers(0-2) vs Los Angeles Rams(1-1)

03:25 – Levi’s Stadium – Santa Clara, California

Am avut un final de Week 2 extrem de profitabl in NFL – Lions aducandu-ne profit dublu, si vrem sa incepem etapa cu numarul 3 la fel de bine. Ca si saptamana trecuta, cand am avut Bengals vs Texans, ne asteapta un nou meci echilibrat si cel mai probabil cu puncte putine in acest debut de Week 3.

Niners au inceput sezonul extrem de slab in fata fanilor, reusind doar 3 puncte in fata unei defensive din Carolina extrem de bine organizate. Apoi au dat piept cu o alta aparare de top – cea din Seattle, unde au facut un meci mai surprinzator decat se credea. S-a terminat 12-9 insa tot fara eseu inscris pentru Niners, desi Carlos Hyde a facut furori in jocul de rushing. Avand in vedere ca Rams au primit 3 eseuri prin procedeul „run” in partidele cu Colts si Redskins, ma astept ca San Francisco sa sparga in sfarsit gheata si sa inscrie primul TD in acest sezon.

Rams au doua jocuri bune facute in acest start de sezon, au invins lejer o echipa Colts fata multi jucatori de baza si au tinut aproape de Washington pana in minutele de final. Jared Goff a avut un joc solid in ambele meciuri disputate, nu s-a hazardat in situatii limita. Ma astept din nou la lucruri frumoase atat de la el cat si de la colegii lui din Los Angeles.

Cele doua echipe sunt rivale in NFC West, o divizie insa ce pare a fi dominata de Seattle si Arizona.

Pontul principal de azi merge pe puncte putine inscrise in meci, ambele echipe au defensive solide, iar atacul celor de la Niners lasa mult de dorit.

Chiar daca vad un meci cu putine puncte inscrise, cotele la Netbet pentru marcatorii de TD sunt extrem de mari fata de celelalte case, unde sunt cuprinse intre 1.70 si 1.80. Todd Gurley (RB) si Carlos Hyde (RB) au facut furori in primele doua etape din sezon si ma astept sa recidiveze si azi. Chiar daca San Francisco inca nu a reusit vreun eseu, singura speranta ar fi prin atacul de rushing, acolo unde Hyde este stapan, tanarul jucator reusind in meciul direct de anul trecut 2 eseuri impotriva celor de la Rams.

Ponturi NFL:

Sub 42.5 puncte in meci > 1.67 @Betano

San Francisco marcheaza sub 19.5 puncte > 1.83 @Betfair

Todd Gurley marcheaza oricand TD > 2.35 @Netbet

Carlos Hyde marcheaza oricand TD > 2.60 @Netbet

Bilant NFL: 13 0 11