Ponturi NCAAF - Georgia Bulldogs vs Alabama - National Championship


Vom vedea un meci defensiv in finala NCAAF

Sursa foto: www.ncaaf.com

S-a terminat runda Wild Card din playoff-ul NFL si pana weekend-ul viitor ne axam atentia pe NBA si pe finala din National Championship de astazi dintre Georgia Bulldogs si Alabama Crimson Tide care ar trebui sa fie o partida foarte tensionata si interesanta de vazut. 

(12-1) Georgia Bulldogs vs Alabama Crimson Tide (13-1)

(Cel mai recent meci direct: 10-38)

  • Pentru cine vrea sa vada un meci de colegiu veritabil, il indemn sa dea jos meciul intreg din Rose Bowl dintre Georgia Bulldogs si Oklahoma, terminat deabea dupa 2 reprize de prelungire si cu rasturnari de situatie care au tinut intreaga audienta cu sufletul la gura pana-n ultima secunda. De partea cealalta, Alabama si-a razbunat infrangerea de anul trecut (la fel de dramatica) impotriva celor de la Clemson.
  • Bulldogs au un Rookie QB, pe cand la Alabama, jocul lui Jalen Hurts pare mult mai consolidat. Drept dovada, acesta a aruncat 6 pase de TD in ultimele 3 partide jucate de acestia si este intr-o forma de senzatie. Cu siguranta vom vedea un meci foarte defensiv initial, insa experienta in plus pentru Alabama, cat si dorinta de razbunare (acuzele de nemerit + infrangerea din finala de anul trecut) ar trebui sa fie indeajuns pentru o victorie astazi.
  • In ceea ce-l priveste pe Sony Michels, acesta este principala arma ofensiva a celor de la Bulldogs si a avut cifre demne de cartile de recorduri in Rose Bowl. A inscris 3 TD’s si a participat foarte mult pe faza ofensiva. Astazi va fi o adevarata bataie de cap pentru defensiva Alabamei si ma astept s-o penetreze cu run-urile sale evazive cel putin o data. Cu toate astea, Nick Saban aduce un nou titlu national celor de la Crimson Tide!

 

Georgia Bulldogs vs Alabama

Pronostic: Alabama Crimson Tide castiga @ 1.55 la Betano

Pronostic 2: Sony Michel inscrie TD @ 2.00 la Fortuna