Unde poti vedea in direct finalele Australian Open 2018 si primi 50 RON bonus


Ambele finale Australian Open sunt transmise in direct pe Unibet TV

Dupa 2 saptamani de meciuri nebune, primul turneu de Grand Slam din 2018 a ajuns la final. Evident, finala cea mai interesanta pentru noi va fi cea feminina, dintre Simona Halep (numarul 1 mondial) si daneza cu origini poloneze, Caroline Wozniacky (numarul 2 mondial).
Sambata, 27 ianuarie, este ziua in care Simona poate sparge ghinionul si castiga primul important din cariera in timp ce dimineata zilei de duminica este rezervata finalei masculine, in care protagonisti sunt Roger Federer (numarul 2 mondial) si Mario Cilic, croatul care a pierdut 8 din cele 9 partide jucate in compania lui Federer.

Ambele partide pot fi urmarite pe Eurosport 1 sau pe Unibet TV. Daca nu ai acces la Eurosport, poti accesa Unibet TV foarte simplu. Click pe acest link special si deschide-ti un cont. Peste 30.000 de transmisiuni sportive in direct pot fi urmarite gratis, anual, atata timp cat ai cel putin 1 RON in cont, asa ca nu mai sta pe ganduri. Transmisiunile Unibet TV pot fi urmarite si de pe mobil sau tableta.

Daca vrei sa pariezi Live pe cele doua finale, citeste inainte detaliile acestei promotii, pentru a primi un Pariu Gratuit in valoare de 20 RON sau 50 RON.

UnibetFinalele Australian Open iti aduc 50 RON pariu gratuit

Pariază Live sambata si duminica

Ce trebuie sa faci pentru a primi pariul gratuit?

  1. Deschide un cont Unibet aici in cazul in care nu ai
  2. Opteaza pentru promotia ,,Vrei un pariu Live Gratuit de 50 RON…..?” din sectiunea Promotii Pariuri
  3. Pariaza Live pe finalele de la Melbourne (27-28 ianuarie 2018)
  4. Primesti 50 RON (pariu live gratuit) pentru pariuri de minim 200 RON si 20 RON (pariu live gratuit)  pentru pariuri de minim 100 RON

Detalii foarte importante

  • Optarea trebuie facuta obligatoriu inainte de inceperea meciurilor
  • Fie ca vrei sa pariezi 100 RON sau 200 RON, trebuie sa stii ca nu este necesar sa pariezi toata suma odata sau doar pe o finala. De exemplu, se considera ca ai pariat 100 RON daca pariezi 5 pariuri X 10 RON pe finala feminina si 2 pariuri X 25 RON pe cea masculina.
  • Se ia in calcul doar pariurile live, simple, la cote de minim 1.40
  • Pariurile incasate (Cash Out) sau anulate nu se ia in calcul
  • Fiecare jucator are dreptul la un singur pariu gratuit, ce poate fi folosit doar pe evenimente Live, in maxim 7 zile de la creditare
  • Cand pariezi folosind un pariu gratuit tine cont de faptul ca, daca vei castiga, primesti doar profitul nu si miza

Halep si Federer sunt favoritii