Primesti un freebet la fiecare pariu necastigator pe cupele europene


Eligibil este orice utilizator

In aceasta saptamana se va desfasura prima mansa a sferturilor de finala atat in Champions League, cat si in Europa League, majoritatea partidelor fiind destul de tentante. Drept urmare, am vedea multi pariori care sa mizeze pe unul, doua sau chiar mai multe meciuri din cupele europene.

Astfel, nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri Fortuna, care te ajuta sa pariezi ceva mai relaxat pe aceste meciuri, oferindu-ti un freebet in valoare de 10 RON pentru orice pariu necastigator. La promotie poate participa orice client al casei online Fortuna. Nu trebuie sa te inscrii nicaieri pentru a participa, ci doar sa plasezi pariuri.

FortunaEsti recompensat daca pariul nu e castigator

Pariază acum

Poti sa primesti un freebet la fiecare pariu necastigator pe cupele europene, de promotie putand beneficia de 5 ori.

In cazul in care ai un bonus de rulat nu vei putea participa la aceasta promotie. Pentru a fi eligibil trebuie sa plasezi un pariu de cel putin 25 lei, pre-live sau live, pe meciurile din Champions League si/sau Europa League, cota minima fiind 1.4. Asta inseamna ca daca vei avea 5 pariuri necastigatoare vei primi un freebet in valoare de 50 lei. Poti plasa mai multe pariuri pe un anumit meci, nu doar unul, toate care respecta conditiile luandu-se in considerare pentru promotie. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe o cota maxima de 8.00.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza online/Pariaza live
  3. Plaseaza oricate pariuri doresti pe meciurile de Champions League si/sau Europa League din aceasta saptamana
  4. Miza minima a unui pariu este de 25 lei, iar cota minima 1.4
  5. Pentru fiecare pariu necastigator vei primi un freebet in valoare de 10 lei, putand beneficia de 5 ori de promotie

Ce pariuri ai in minte?