Valabil pentru pariurile necastigatoare

Multe partide in care sunt implicate formatii din varful clasamentului in ligile de top, dar si in Liga I din Romania se vor disputa in prima si in a doua zi de Pasti. Avand in vedere ca ne apropiem de finele sezonului, oboseala cumulata pana acum isi poate spune cuvantul in cazul unor echipe, iar rezultatul s-ar putea sa constituie o surpriza neplacuta sau, in orice caz, sa nu fie cel pe care l-ai preconizat.

Casa de pariuri Netbet ne face sa acceptam mai usor faptul ca un pariu nu va fi castigator, in acest sens oferind o promotie in urma careia te vei alege cu un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol marcat in partidele din ligile europene selectate la care biletul este necastigator. Eligibil la promotie este orice utilizator Netbet, ligile care se califica la promotie fiind Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A si Liga I din Romania.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie, inscriere valabila pana in dimineata de 10 aprilie, ora 1:59 si sa plasezi un pariu pe meciurile din cele 5 campionate mentionate mai sus disputate duminica si/sau luni. Pariul poate fi live sau pre-live, singur pe bilet, miza minima a fiecarui pariu trebuind sa fie 100 lei, neexistand cota minima.

500 RON pariu fara risc
Pariază acum

Daca ai respectat conditiile primesti 10 RON

Freebetul maxim este de 100 lei, fiind creditat in maxim 48 ore de la incheierea promotiei. Acesta trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 10 RON fiecare gol – Ligi europene
  4. Inscriere
  5. Sport/Pariuri live
  6. Plaseaza pariuri pe meciuri din: Liga I, Premier League, La Liga, Bundesliga si/sau Serie A
  7. Pentru fiecare gol marcat in meciurile ale caror pariuri au fost necastigatoare vei primi un freebet in valoare de 10 lei
Pariaza