Astazi vor avea loc cele doua semifinale feminine, in prima dintre ele jucand Simona Halep, o semifinala la dublu masculin si una la dublu mixt. Asadar, inca de azi ai putea primi recompensa la casa de pariuri Betano, recompensa care consta intr-un fullbet ce poate ajunge la 200 lei. Toata lumea este eligibila la promotie, pentru a participa trebuind sa apesi butonul “Incepe misiunea”, buton pe care il gasesti accesandu-ti contul, selectand apoi categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni”. Data limita pana la care poti apasa  butonul “Incepe misiunea” este 8 iunie, ora 15:00.

100% până la 500RON
Pariază acum

Plaseaza apoi, pe 7 si/sau 8 iunie, 3 pariuri live singure pe bilet de pe orice tablou de la Roland Garros. Cota minima a fiecarui pariu este 1.6, iar miza minima 10 lei. Cele 3 pariuri trebuie plasate pe piete diferite, astfel daca vei plasa doua pariuri pe numarul de gameuri din meci, spre exemplu, doar primul se va lua in considerare la promotie. Daca vei opta pentru Cash Out la oricare dintre pariurile care se califica, nu vei mai fi eligibil la promotie.

Vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor celor 3 pariuri, pana la 200 lei, doar daca minim doua dintre aceste pariuri sunt castigatoare. Fullbetul trebuie consumat pana pe 10 iunie, ora 23:59, pe orice pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. In cazul in care pariul/biletul este castigator, fullbetul se comporta ca un pariu normal, urmand ca in cont sa primesti atat profitul, cat si valoarea fullbetului.

Cum obtin fullbetul?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> Incepe misiunea
  3. Pariuri live
  4. Plaseaza 3 pariuri conform conditiilor de pe orice tablou din semifinalele Roland Garros (7-8 iunie)
  5. Daca minim doua dintre pariuri sunt castigatoare vei primi ca fullbet 30% din suma mizelor celor 3 pariuri, pana la 200 lei
  6. Fullbetul trebuie pariat pana la 10 iunie, ora 23:59
Pariaza