Pariaza fara risc la Arsenal - Chelsea


Pariurile trebuie sa fie live

Primul derby al anului 2018 vine din Premier League, desfasurandu-se pe 3 ianuarie, incepand cu ora 21:45, intre Arsenal si Chelsea. O infrangere ar complica si mai mult misiunea “tunarilor” de a incheia in top 4.

Vorbind despre un derby, este greu de prezis un rezultat final plasand pariuri inainte de startul acestuia. Sanse mai mari ca pariul/pariurile sa fie castigatoare vei avea daca vei miza live. In acest sens, casa online Sportingbet ne propune o promotie, destinata tuturor utilizatorilor, in care miza iti va fi rambursata daca te dovedesti neinspirat la plasarea pariurilor. Mai exact, daca in urma pariurilor tale pe acest meci vei avea o pierdere neta de cel putin 40 lei, ti se va acorda o rambursare sub forma de freebet in valoare de 40 lei.

SportingbetRambursare daca intuitia te inseala

Pariaza in timpul meciului

Pariaza fara risc la Arsenal – Chelsea, astfel putandu-te uita mai relaxat la meci.

Poti plasa unul sau mai multe pariuri live, miza lor totala trebuind sa fie de minim 40 lei, nu cea individuala. Eventualul freebet va fi creditat in contul tau imediat dupa incheierea partidei, putand fi folosit pe orice selectie, la orice cota, in termen de 7 zile. Nu uita insa ca in cazul unui castig folosind freebetul valoarea acestuia nu se crediteaza, ci doar profitul.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te aici
  2. Pariuri live
  3. Plaseaza cel putin un pariu pe meciul dintre Arsenal si Chelsea, cu o valoare totala de minim 40 lei
  4. Daca in urma acestui meci vei avea o pierdere de 40 lei sau mai mult, vei primi un freebet in valoare de 40 lei

Ai libertatea de a alege orice pariu