Obtine un pariu fara risc la CSU Craiova - Dinamo


Dinamovistii vor in play-off

Liga I va reincepe in acest sfarsit  de saptamana, 4 etape despartindu-ne pana cand vom sti ce echipe vor juca in play-off si care in play-out. Deocamdata Dinamo nu se afla pe un loc de play-off, insa lucrurile se pot schimba dupa meciul acesteia din deplasare cu CSU Craiova, care va incepe duminica, la 20:45.

Vorbind despre prima etapa a anului, ne este greu sa intuim rezultatul inainte de startul meciului. Prin urmare, ni se pare foarte inspirata promotia casei de pariuri Unibet, care ne ofera un pariu gratuit daca vom plasa un pariu live pe acest joc.

UnibetRambursare in cazul unui pariu necastigator

Pariaza in timp real

Ce trebuie sa fac pentru a putea obtine un pariu fara risc la CSU Craiova – Dinamo?

Dupa ce te-ai logat, acceseaza sectiunea cu oferte de bonus din contul tau, pentru a activa pariul fara risc. Oferta va fi disponibila doar pe durata meciului, astfel ca nu trebuie sa intri in panica daca acum nu apare in contul tau. Plaseaza apoi un pariu live cu o miza minima de 25 lei si o cota minima de 1.4 pe partida dintre CSU Craiova si Dinamo. Evident, pariul trebuie sa fie singur pe bilet.

Orice selectie de pe aceasta partida care respecta conditiile este eligibila pentru promotie. In cazul in care pariul nu va fi castigator, miza se va rambursa, pana la 50 lei. Rambursarea va lua forma unui bonus, care trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.4 sau, daca preferi jocurile de cazino, bonusul trebuie rulat de 25 ori.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. In timpul meciului dintre CSU Craiova si Dinamo (duminica, ora de start 20:45) activeaza pariul fara risc disponibil in contul tau
  3. Pariuri -> Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu conform conditiilor pe meciul dintre CSU Craiova si Dinamo
  5. Daca pariul este necastigator miza ti se va rambursa, in limita a 50 RON

Castiga indiferent de rezultat