Obtine 3 freebeturi la turneul ATP din Dubai


Fiecare freebet este in valoare de 50 RON

In perioada 26 februarie – 3 martie va avea loc turneul masculin de tenis de 500 puncte de la Dubai. In vederea acestuia, casa de pariuri Netbet lanseaza o promotie interesanta, care te recompenseaza cu 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei. La promotie esti eligibil chiar daca esti client nou sau vechi Netbet.

Turneul dureaza pana pe 3 martie, insa perioada in care trebuie sa plasam pariurile se incheie pe 1 martie. Credem, totusi, ca este o greseala de redactare, dar chiar si pana pe 1 martie ai timp suficient sa indeplinesti cerintele. Pe scurt, trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia si sa plasezi 7 pariuri de la turneul ATP din Dubai. Pariurile pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet, cu o miza de cel putin 50 lei si cu o cota minima de 2.00.

NetbetIei freebeturile indiferent de rezultat

Pariază acum

Daca vei indeplini aceste cerinte vei obtine 3 freebeturi la turneul ATP din Dubai, indiferent de rezultatul pariului tau.

Pariurile anulate sau cele plasate cu freebeturi/bonusuri nu se iau in calcul la promotie. Freebeturile vor fi creditate in termen de 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind plasate integral pe meciuri de tenis cu o cota minima de 2.00. In cazul in care preferi un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Freebeturile sunt valabile timp de 7 zile de la primire.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 3X50 RON – ATP Dubai
  4. Inscriere
  5. Sport/Pariuri live
  6. Plaseaza 7 pariuri conform cerintelor pe turneul ATP de la Dubai
  7. Vei primi 3 freebeturi indiferent daca pariurile tale sunt castigatoare sau nu

Poti plasa chiar pariuri live