euromisiune

Bonusul trebuie rulat o singura data

Diseara se va desfasura turul primei semifinale Champions League, care le va avea ca adversare pe Liverpool si AS Roma, motiv excelent pentru casele de pariuri sa prezinte promotii in vederea acestui meci. Cea mai buna dintre aceste promotii ni se pare insa cea a casei online Betano si asta din doua motive. Primul il constituie faptul ca promotia se adreseaza tuturor, nu doar utilizatorilor noi, iar al doilea ca vei primi un bonus ce trebuie rulat o singura data, denumit FullBet, in urma castigarii acestuia valoarea Fullbetului creditandu-se si ea in cont, spre deosebire de freebet.

Pentru a participa trebuie doar sa accesezi contul tau, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul albastru “Incepe misiunea”. Se poate intra in Misiune pana la 22:20. Dupa ce ai facut asta plaseaza un pariu live si singur pe bilet (dupa startul evenimentului) pe meciul dintre Liverpool si AS Roma. Miza minima este 20 lei, iar cota minima 1.7. Evenimentul pe care pariezi trebuie sa se desfasoare in prima repriza, pietele eligibile fiind: Rezultat prima repriza, goluri prima repriza peste/sub, sansa dubla la pauza, scor corect in prima repriza, ambele echipe inscriu in prima repriza, cornere prima repriza.

100% până la 500RON
Pariază acum

100 lei bonus in Liverpool – AS Roma

Evident, daca ai inchis pariul cu optiunea Cash Out acesta nu va fi eligibil. Imediat dupa stabilirea pariului vei fi creditat cu un FullBet care reprezinta 50% din miza, pana la 100 lei. FullBetul trebuie folosit doar in repriza a doua a meciului dintre Liverpool si AS Roma, iar daca pariul va fi castigator vei primi in cont atat profitul, cat si valoarea Fullbetului. Pariul cu FullBetul trebuie sa aiba o cota minima de 1.5.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu (click pe sageata din dreptul sumei avute in cont)
  3. Promotii -> Misiuni
  4. Liverpool vs Roma -> Incepe misiunea
  5. Plaseaza un pariu live conform cerintelor pe o piata din prima repriza in meciul dintre Liverpool si AS Roma
  6. Fullbetul primit trebuie pariat pe o piata din a doua repriza a aceleiasi partide, avand o cota minima de 1.5
Pariaza