Liderul din Ligue 1 are cota 10 la victorie


Parizienii pot deveni oficial campioni

Meciul de deschidere al etapei cu numarul 32 din Ligue 1 se va desfasura intre Saint-Etienne si PSG. Daca gazdele se afla pe locul 9, parizienii sunt lideri detasati, cu 16 puncte in fata celor de la Monaco. Asta inseamna ca daca PSG va invinge cu Saint-Etienne, iar Monaco va pierde cu Nantes, formatia antrenata de Unai Emery va castiga titlul in Ligue 1 cu 6 etape inainte de final.

O victorie pentru parizieni este, asadar, foarte probabila, mai ales ca acestia vin dupa 4 victorii in deplasare in Ligue 1, in care au primit un singur gol. In vederea acestui pronostic ne ajuta casa de pariuri Netbet, care prezinta cota 10 ca PSG sa se impuna. De promotie pot beneficia doar cei care se vor inregistra la Netbet pana vineri, ora 21:45 utilizand codul “COTA10”. Pentru a paria trebuie sa efectuezi un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller. Efectueaza apoi un pariu, live sau pre-live, singur pe bilet, pe succesul celor de la PSG in deplasarea cu Saint-Etienne.

NetbetProfita la maxim de cota marita

Pariază acum

Liderul din Ligue 1 are cota 10 la victorie, cel mult 50 lei calculandu-se la cota marita.

Astfel, in cazul in care PSG va invinge vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Daca PSG nu va lua cele 3 puncte vei primi inapoi dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca PSG se va impune si de 6 ori daca nu va invinge, acesta expirand in termen de 7 zile de la creditare. Doar pariurile cu o cota minima de 1.6 conteaza la rulaj, nu insa si cele simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, nici cele de tip Handicap sau Under/Over.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana vineri, ora 21:45, introducand codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, mai putin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe victoria lui PSG in meciul din Ligue 1 cu Saint-Etienne
  5. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

Generezi profit indiferent de rezultat