Intervalul marcarii golului se prelungeste in PSG - Real Madrid


Intervalul are 11 minute in loc de 10

In 3 din ultimele 5 meciuri ale celor de la Real Madrid acestia au dat gol in primul minut al unui interval (10:00-19:59; 20:00-29:59 etc.). In turul optimilor Champions League dintre Real Madrid si PSG au fost marcate 4 goluri, acum asteptandu-ne, de asemenea, la multe reusite, nefiind exclus ca una dintre ele sa se marcheze in primul minut al unui interval.

Daca te bate gandul sa plasezi un pariu live sau chiar pre-live pe intervalul vreunui gol in meciul dintre PSG si Real Madrid iti recomandam casa de pariuri Betano. Daca vei miza aici pe faptul ca se va inscrie un gol intr-un anumit interval de 10 minute, iar reusita vine in minutul imediat urmator intervalului ales de tine, pariul plasat va fi castigator. Eligibile sunt pariurile: “Minutul urmatorului gol”, “Minutul urmatorului gol PSG” si “Minutul urmatorului gol Real Madrid”.

BetanoPariul se comporta ca unul obisnuit

Pariază acum

Intervalul marcarii golului se prelungeste in PSG – Real Madrid, castigul creditandu-se cash, fara conditii de rulaj.

Poti plasa orice miza doresti, neexistand niciun fel de restrictii in acest sens. De asemenea, nu este obligatoriu sa pariezi pe intervalul primului gol, ci a oricarei reusite, fie ea a doua, a treia, a patra etc. Daca se marcheaza in minutul urm5tor intervalului ales de tine (X0:00-X0:59), castigul il vei primi in cel mult 24 ore de la incheierea partidei.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Pariuri/Pariuri live
  3. Plaseaza un pariu pe minutul urmatoruluii gol in PSG vs Real Madrid
  4. Daca golul se inscrie in minutul imediat urmator intervalului de 10 minute ales de tine, pariul este “verde”, castigul creditandu-se cash

Visit Betano