Intr-o partida cu o asemenea importanta este greu de dat un verdict, cel putin inaintea fluierului de start. De aceea, casa online Betano te provoaca sa plasezi un pariu live pe acest meci, in schimbul sau oferindu-ti un fullbet care poate ajunge la 200 lei. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii din Romania, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni”. Se poate intra in misiune pana miercuri, ora 22:20. Asteapta apoi ca meciul sa inceapa pentru a plasa un pariu singur pe bilet doar pe pietele din prima repriza la o cota minima de 1.6 si o miza minima de 20 lei.

Indiferent daca pariul tau e castigator sau pierzator vei primi imediat un fullbet de 50% pana la 200 lei. In cazul in care optezi pentru Cash Out sau daca optiunea aleasa de tine a primit cota 1.00 nu vei mai obtine insa fullbetul. Acesta trebuie mizat in repriza a doua a finalei dintre Marseille si Atletico Madrid pe o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator in cont se va credita atat profitul, cat si valoarea fullbetului.

Cum obtin fullbetul?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  3. Plaseaza un pariu live cu o cota minima de 1.6 pe orice selectie nerambursabila din prima repriza a meciului dintre Marseille si Atletico Madrid
  4. Indiferent daca pariul e castigator sau pierzator vei primi un fullbet de 50% pana la 200 lei
  5. Fullbetul trebuie pariat pe o selectie din a doua repriza a finalei Europa League
Pariaza