Fiecare gol din Champions League iti aduce un bonus


In tur s-au inscris multe reusite

Diseara va avea loc returul optimilor de finala Champions League a doua meciuri: Manchester City vs Basel si Tottenham vs Juventus. In prima mansa a ambelor partide au fost marcate 4 goluri, Manchester City castigand cu 4-0, in meciul celalalt inregistrandu-se un rezultat de egalitate.

O promotie in privinta golurilor ne prezinta casa de pariuri Netbet, promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii. Aici putem lua un freebet de 10 lei pentru fiecare gol marcat in cele doua meciuri. Conditiile sunt acelea de a opta la promotie din pagina acesteia si de a plasa cel putin un pariu pe ambele meciuri de diseara. Poti plasa si un pariu, insa daca el va fi necastigator ti se va credita freebetul corespunzator numarului de goluri marcate in acel meci, nu in amandoua. Daca vei plasa mai multe pariuri pe un singur meci, primul necastigator se va lua in calcul in vederea promotiei.

NetbetPreferi live sau pre-live?

Inregistreaza-te acum

Fiecare gol din Champions League iti aduce un bonus, miza minima a fiecarui pariu fiind de 50 lei, neexistand cota minima.

Doar daca pariul tau este necastigator vei primi freebetul corespunzator golurilor inscrise in acel meci. Freebetul maxim pentru ambele partide este 100 lei, pentru a-l primi trebuind sa se inscrie 10 goluri. Freebetul se va credita in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei,  trebuind plasat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 10 RON fiecare gol – Champions League
  4. Sport/Pariuri live
  5. Plaseaza cel putin un pariu de 50 lei pe unul sau pe ambele meciuri din Champions League de diseara

Promotie valabila pentru toata lumea