Fiecare gol din Champions League iti aduce doua rotiri


In cele 4 meciuri din tur s-au marcat 17 goluri

In aceasta saptamana vom afla oficial primele 4 echipe care se vor califica in sferturile Ligii Campionilor. Spunem oficial fiindca dupa rezultatele din tur se stie majoritatea echipelor care vor  accede mai departe. Meciurile acestui mijloc de saptamana vor avea loc intre Liverpool si Porto, PSG si Real Madrid, Tottenham si Juventus, respectiv Manchester City si Basel. In tur au fost inscrise 17 goluri in aceste 4 partide.

Sigur, este greu de crezut ca si acum vom vedea atat de multe reusite, avand in vedere mai ales ca vorbim despre mansa a doua, insa nu este exclus sa se inscrie peste 10 goluri. Drept urmare, ar trebui profitat de promotia Unibet, mai ales ca la ea este eligibila toata lumea. Aceasta ne ofera doua rotiri la jocul slot Starburst pentru fiecare gol marcat in meciurile pariate de tine. Poti plasa unul, doua, trei sau patru pariuri, miza minima totala trebuind sa fie 60 lei, iar cota minima 1.4. Pariurile pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet, inainte de a miza trebuind sa te asiguri ca ai optat la promotie din pagina acesteia.

UnibetSe anunta doua seri cu multe reusite

Pariază acum

In meciurile pariate de tine fiecare gol din Champions League iti aduce doua rotiri la Starburst, indiferent ca pariurile sunt castigatoare sau nu.

Rotirile se vor acorda joi, 8 martie, la ora 20:00. Trebuie doar sa accesezi jocul Starburst si le vei vedea. Bonusul obtinut in urma rotirilor gratuite trebuie rulat de 25 ori in termen de 30 zile pe jocuri slot.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. Rotiri gratuite pentru fiecare gol inscris
  4. Optati
  5. Pariuri/Pariuri live
  6. Plaseaza un pariu cu o miza minima totala de 60 lei pe cel putin un meci din Champions League
  7. Pentru fiecare gol marcat in meciurile pariate de tine vei obtine doua rotiri la Starburst

Poti castiga substantial in urma rotirilor