Doar azi ai cota 10 pentru ligile europene de top


Poti plasa si pariuri live

In cazul in care nu te-ai inscris inca la casa de pariuri Netbet, astazi este momentul sa o faci, avand in vedere promotia prezentata, valabila doar azi, 10 martie. Conform acesteia, vei primi cota 10 indiferent ce pariu ai plasa pe orice meci din Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 sau Liga I.

Pentru inceput, inregistreaza-te in cursul zilei de astazi la Netbet utilizand codul “COTA10”. Dupa inregistrare efectueaza un depozit, fara a folosi insa metodele Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live, singur pe bilet, pe orice selectie si la orice cota doresti de pe un meci din cele 5 campionate de top sau Liga I din Romania. Cel mult 50 lei vor conta in vederea cotei marite, lucru care inseamna ca vei putea castiga maxim 500 lei in urma promotiei.

NetbetNu ai cum sa nu gasesti o selectie pe placul tau

Pariază acum

Doar azi ai cota 10 pentru ligile europene de top, eligibil la promotie fiind chiar si un pariu ce are cota normala 1.01.

In cazul in care pariul tau iese, castigul conform cotei normale se va credita imediat cash, pentru ca restul sa il primesti ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei. Daca, in schimb, pariul nu este castigator, ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind pariat pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te sambata, 10 martie, la Netbet, folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit evitand metodele Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu pe un meci care se desfasoara astazi in Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 sau Liga
  5. Maxim 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  6. Daca pariul nu e castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

Vei genera profit indiferent de rezultat