Eligibili la “Misiunea zilei”, cum se numeste promotia, sunt toti utilizatorii Betano. Pentru a opta la misiune trebuie sa accesezi sectiunea “Contul meu”, apoi sa alegi, din lista aflata in stanga ferestrei care se va deschide, subsectiunea “Promotii” -> “Misiuni”. Dupa ce ai selectat butonul albastru “Incepe misiunea” poti plasa live (dupa startul meciului) 4 pariuri din fotbal,tenis si/sau baschet. Miza minima a fiecarui pariu este 15 lei, iar cota minima 1.7.

100% până la 500RON
Pariază acum

Doar astazi poti castiga un bonus de 100 RON

Il vei primi indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau pierzatoare, nu insa si daca partida este amanata/abandonata sau daca ti se va acorda cota 1.00 pariului. Un fullbet este ca un fel de freebet, insa mai avantajos, in sensul ca trebuie rulat o singura data, iar daca pariul/biletul este castigator vei primi in cont si valoarea fullbetului, pe langa profit. Apropo de valoarea fullbetului, pentru aceasta promotie este de 20% din totalul celor 4 mize, pana la 100 lei. Fullbetul poate fi folosit pana pe 9 mai, ora 23:59, cota minima a pariului/biletului pe care plasezi fullbetul trebuind sa fie 1.5.

Ce trebuie sa fac?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te acum
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> Incepe misiunea
  3. Pariuri live
  4. Plaseaza 4 pariuri conform conditiilor doar azi, 7 mai, din fotbal, tenis si/sau baschet
  5. Primesti un fullbet de 20% din totalul mizelor, pana la 100 lei, indiferent daca pariurile tale au fost castigatoare sau nu
Pariaza