Din pacate pentru iubitorii fotbalului a venit din nou acea perioada cu pauza internationala dedicata echipelor nationale, ceea ce inseampla ca oferta devine mult mai redusa. Cei care cautati alternative va invitam cu drag sa mizati pe tenis, avem pe site mai multe analize si bilete in caz ca nu stiti ce puteti paria acolo. Pentru cei obisnuiti cu acest sport si nu numai va anuntam ca avem o oferta speciala pentru Shanghai ATP World Tour Masters 1000, turneu ce va avea loc in perioada 7-14 octombrie 2018.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Unibet ofera cresteri de profit live de 20% pentru cei care pariaza pe meciurile de la Shanghai Masters. Promotia este disponibila pentru toti clientii activi de la Unibet si poate fi folosita la toate meciurile si pietele de la acest eveniment de tenis. Optiunea de „crestere a profitului” apare pe bilet doar dupa ce ai ales un pariu de la Shanghai Masters. Fiecare selectie de pe bilet trebuie sa aiba cota minima 1.40 iar miza maxima acceptata pentru cresterea de profit este de 250 RON.

Biletul de crestere a profitului live poate fi folosit doar cu bani reali, iar suma maxima ce poate fi castigata pe saptamana de un utilizator este de 10.000 RON. Nu folositi optiunea Cash-out pe aceste bilete pentru ca se anuleaza cresterea de profit.

Pariaza