Cinci bonusuri te asteapta la CE handbal masculin


Valoarea acestora este de 50 RON

Editia cu numarul 13 a Campionatului European de handbal masculin se afla in plina desfasurare, din grupa principala trebuind sa se mai dispute 8 jocuri, dupa care vor urma meciul pentru locul 5 si semifinalele, pentru ca pe 28 ianuarie sa aiba loc finala mica, respectiv cea mare.

Singura casa de pariuri care prezinta o promotie pentru aceasta competitie este Fortuna, decizie destul de inspirata, spunem noi, avand in vedere interesul crescut al romanilor pentru handbal. Promotia iti ofera sansa ca pana pe 28 ianuarie sa obtii 5 freebeturi, fiecare in valoare de 10 lei. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii casei online Fortuna din Romania.

FortunaFreebeturile se castiga destul de usor

Pariază acum

Cinci bonusuri te asteapta la CE de handbal masculin, putand intra in posesia lor destul de usor.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu simplu sau un bilet multiplu care sa contina exclusiv selectii de la Europeanul de handbal masculin. Din faptul ca nu se mentioneaza in termeni si conditiile promotiei deducem ca pariurile pot fi atat pre-live, cat si live. Cota minima totala este 1.5, iar miza minima individuala 50 lei. Freebetul se va credita imediat dupa ce pariul tau a fost decis, indiferent ca este sau nu castigator.

Nu esti eligibil la promotie in cazul in care ai deja un bonus/freebet de rulat, insa si daca ai cerut Early Cashout pentru pariul plasat (ai retras castigul in timpul sau chiar inaintea jocului). Fiecare dintre cele maxim 5 freebeturi este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi folosit pe un pariu simplu sau bilet multiplu cu o cota maxima de 8.00. In cazul unui bilet castigator valoarea freebetului nu se crediteaza in cont, ci doar profitul.

 Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza online/Pariaza live
  3. Plaseaza un pariu simplu sau un bilet multiplu de cel putin 50 lei pe o cota minima de 1.5 pe meciuri de la Campionatul European de handbal masculin
  4. In urma fiecarui asemenea pariu vei obtine un freebet de 10 lei
  5. Poti obtine cel mult 5 freebeturi pana pe 28 ianuarie

Profita la maxim de promotie