Castiga zilnic un bonus de 200 RON


Valoarea lui depinde de miza

Probabil anul 2018 va veni cu schimbari in bine pentru majoritatea caselor de pariuri de top, schimbari care vor viza in special promotiile, deoarece o promotie tentanta poate atrage foarte multi ultilizatori catre acea casa online.

O astfel de promotie prezinta inca din prima zi a anului cei de la Sportingbet,  care ne ofera ocazia de a castiga in fiecare zi un freebet in valoare de maxim 200 lei. Asadar, de acum incolo vei fi rasplatit pentru activitatea ta cu freebeturi in fiecare zi, promotia inlocuind asigurarea saptamanala, care avea loc pana acum.

SportingbetO miza mai mare iti poate aduce un freebet mai mare

Pariază acum

Daca plasezi cat mai multe bilete cu o cota totala cat mai mare ai putea castiga zilnic un bonus de 200 RON.

Biletele trebuie sa contina doua sau mai multe selectii, fiecare cu o cota minima de 1.5 si o miza minima de 40 lei, putand fi alese orice evenimente sportive, live si/sau pre-live, care respecta aceste conditii. Cu cat mai mare este miza pe care o plasezi intr-o zi, cu atat mai multe puncte vei acumula, lucru care te aduce mai aproape de un freebet mai consistent.

O zi incepe la ora 08:00 si se incheie la 07:59, perioada in care pariurile trebuie solutionate, nu neaparat plasate. Spre exemplu, daca plasezi un pariu azi si va fi solutionat maine, punctele vor fi calculate pentru maine. Astfel, in cazul in care ai pariuri solutionate intr-o zi cu o miza totala intre 40 lei si 79 lei vei primi un freebet de 4 lei. Daca valoarea acesteia este intre 80 lei si 199 lei ti se va credita un freebet in valoare de 8 lei. Daca valoarea totala este cuprinsa intre 200 lei si 399 lei vei primi imediat 20 lei freebet. In cazul in care vei miza intre 400 lei si 799 lei vei primi un freebet de 40 lei, pentru o miza intre 800 lei si 1999 lei ti se va credita un freebet in valoare de 80 lei, iar pentru o miza totala de cel putin 2000 lei vei primi freebetul maxim in valoare de 200 lei.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te aici
  2. Sporturi/Pariuri live
  3. Plaseaza bilete care contin cel putin doua selectii sportive conform conditiilor
  4. Pentru fiecare zi in care faci asta vei primi un freebet de pana la 200 lei

Bucura-te de un freebet in fiecare zi