Castiga zilnic mai mult cu turneul ATP de la Miami


Miza maxima este de 250 lei

Cel de-al doilea turneu Masters din acest an in circuitul ATP se desfasoara la Miami in aceste zile. Odata cu inaintarea in turneu, desfasurarea meciurilor va fi din ce in ce mai greu de intuit, astfel invitandu-va sa plasati pariuri cu mize mari in fazele incipiente, unde lucrurile sunt mai usor de anticipat, cel putin teoretic, pentru ca in fazele finale sa jucati ceva mai prudent, plasand mize mai mici.

Indiferent de mizele si meciurile din turneul ATP pe care doresti sa le plasezi, nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri Unibet, care te recompenseaza cu un castig cu 20% mai mare decat cel de pe bilet. Pentru ca asta sa se intample, pariul/biletul trebuie sa fie castigator, nu inchis prin optiunea Cash Out, iar selectiile sa fie exclusiv din turneul masculin de la Miami.

UnibetZilnic ai ocazia de a castiga extra

Pariază acum

De asemenea, pentru a putea castiga zilnic mai mult cu turneul ATP de la Miami cota minima trebuie sa fie 1.4.

La promotie participa doar pariurile live, astfel putand mai usor sa anticipezi rezultatul. Promotia se va incheia pe 1 aprilie, miza maxima permisa pentru fiecare astfel de pariu/bilet fiind de 250 lei. Cu alte cuvinte, daca vei paria 250 lei pe o cota de 2.5, spre exemplu, iar pariul va fi castigator, pe langa cei 625 lei, vei primi 125 lei. Bonusul maxim saptamanal este de 10 000 lei, acesta acordandu-se cash, fara a trebui rulat.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te acum
  2. Pariuri -> Pariuri live
  3. Plaseaza un pariu de maxim 250 lei pe o cota minima de 1.4 pe orice meci din turneul ATP de la Miami
  4. Daca pariul este “verde” vei primi 20% in plus din valoarea castigului normal
  5. Bonusul este cash, fara conditii de rulaj

Profita live de actiunea de la Miami