Castiga un bonus pariind pe Liga I


Bonusul il vei primi automat

Aceasta runda din Liga I programeaza un derby in urma caruia se poate schimba liderul. Este vorba despre cel dintre Dinamo si CFR Cluj. Daca vei efectua un pariu pe acest meci sau pe oricare altul/altele din etapa 18, ai putea castiga un freebet  la casa de pariuri Sportingbet.

Concret, in cazul in care vei plasa cel putin 4 pariuri din aceasta etapa a Ligii I, live si/sau pre-live vei castiga automat un freebet in valoare de 20 lei, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet, valoarea minima a fiecaruia trebuind sa fie 40 RON, iar cota minima 1.7. Poti avea in vedere acelasi meci pentru toate cele 4, pariurile trebuind, evident, sa fie diferite.

SportingbetRespecta cerintele si primesti imediat freebetul

Pariază acum

Astfel vei castiga un bonus pariind pe Liga I, acesta fiind creditat imediat dupa solutionarea ultimului pariu de calificare.

Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare, putand fi mizat pe orice pariu/bilet. Retine ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu va fi creditata, ci doar profitul.

Cum procedez?

  1. Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te acum
  2. Sporturi/Pariuri live
  3. Plaseaza 4 pariuri din aceasta runda de Liga I conform conditiilor
  4. Indiferent de rezultate vei primi un freebet in valoare de 20 lei

Pe cine vei merge in aceasta runda?