Castiga doua bonusuri de 50 RON cu ligile europene


Le vei primi daca vei avea pariuri necastigatoare

In acest weekend ne asteapta  partide interesante atat in campionatele de top ale Europei, cat si in Liga I, care s-a reluat incepand de astazi. Ne imaginam, asadar, ca pariorii analizeaza atent meciurile din aceste competitii pentru a le plasa cu o miza mai mica sau mai mare, in functie de incredere. Doar ca unele rezultate finale nu tin cont de statistica, surprizandu-ne neplacut. Daca nu vei fi inspirat nu mai este cazul sa te lamentezi atat de tare, casa de pariuri Netbet oferind o promotie in acest sens, la care sunt eligibili toti utilizatorii.

Recompensa consta in acordarea a doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, pentru asta trebuind in primul rand sa plasezi minim 3 pariuri live sau pre-live, dar singure pe bilet, pe meciuri din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga I. Miza minima a fiecarui pariu este de 50 lei, neexistand cota minima. Partidele se pot desfasura in weekend sau luni, pentru a participa trebuind sa te inscrii la promotie din pagina acesteia.

NetbetFreebeturi usor de obtinut

Pariază acum

Vei castiga doua bonusuri de 50 RON cu ligile europene doar daca 3 pariuri vor fi necastigatoare.

In caz contrar nu vei primi niciun freebet. Mentionam insa ca poti plasa cate pariuri doresti care sa fie eligibile la promotie, iar daca minim trei dintre acestea sunt pierzatoare vei incasa freebeturile. Ele vor fi creditate in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind plasate in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Sport -> Promotii
  3. 2X50 RON – Ligi europene
  4. Inscriere
  5. Plaseaza minim 3 pariuri conform cerintelor din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga 1
  6. Daca 3 dintre pariurile plasate de tine sunt necastigatoare vei primi doua freebeturi a cate 50 RON.

Esti recompensat daca ai pariuri necastigatoare