Castiga 300 RON bonus la Australian Open


Bonusul e impartit in 6 transe

Primul Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, va debuta luni dimineata cu Simona Halep pe primul loc in clasamentul WTA. Si la masculin este interesant de vazut ce se va intampla, mai ales in aceasta perioada in care are loc un schimb de generatii.

Ne asteptam ca multe case de pariuri sa prezinte promotii cu privire la Grand Slam si asa si este, un dintre cele mai tentante venind de la Betfair. Aici ai putea castiga un bonus maxim de 300 lei, divizati in 6 etape a cate 50 lei. O etapa reprezinta, practic, un tur, in afara  semifinalelor si finalelor, care s-au contopit intr-o singura etapa. Vei primi un bonus de 50 lei in fiecare etapa in care vei paria pe Grand Slam.

BetfairPoti plasa chiar si bilete cu mai multe selectii

Pariază acum

Cum pot castiga 300 RON bonus la Australan Open?

Prima perioada se va desfasura luni si marti, a doua miercuri si joi, a treia vineri si sambata, a patra duminica si luni, a cincea martea si miercurea viitoare, iar ultima de joi pana duminica. Pentru a lua bonusul in fiecare din aceste perioade trebuie sa plasezi minim 5 pariuri, live si/sau pre-live, pe tenis, indiferent de tablou. Poti plasa si un bilet cu mai multe selectii, conditiile fiind ca fiecare selectie sa fie de la Australian Open si cel putin una sa aiba cota minima 1.4.

Pariurile la care s-a folosit Cash Out nu se califica pentru promotie. Pariurile trebuie efectuate doar pe piata Sportsbook, nu si pe Exchange. Bonusul va fi primit sub forma de freebet in termen de 12 ore de la finalul unei perioade, trebuind pariat in maxim 48 ore de la creditare, neexistand cota minima. Freebetul poate fi folosit pe orice sport din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Betfair inregistreaza-te aici
  2. Sportsbook
  3. Tenis -> Australian Open 2018
  4. Plaseaza, live sau pre-live, minim 5 pariuri conform conditiilor in fiecare din cele 6 etape prezentate mai sus
  5. Pentru fiecare etapa in care ai indeplinit conditiile vei primi un freebet de 50 lei

Nu rata niciun freebet