Castiga 3 freebeturi cu ligile europene


Valoarea totala a freebeturilor e de 150 RON

Foarte multe partide interesante din campionatele de top se vor desfasura in acest weekend, cu siguranta multi pariori vizandu-le pentru “a depune icre”. Pe langa faptul ca pe platforma casei de pariuri Netbet poti urmari toate partidele din La Liga, Serie A si Ligue 1, aceasta vine si cu o promotie ce vizeaza toate cele 3 campionate, la care se adauga Premier League.

Daca vei respecta cerintele promotiei vei primi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei si asta indiferent daca pariurile sunt sau nu castigatoare. La promotie poate participa orice utilizator Netbet, tot ce trebuie sa faci fiind sa te inscrii la promotie din pagina acesteia si, pana pe 5 martie, inclusiv, sa plasezi 7 pariuri, live sau pre-live, dar singure pe bilet, din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Ligue 1. Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.8.

NetbetToti romanii sunt eligibili la promotie

Pariază acum

Daca vei respecta aceste conditii vei castiga 3 freebeturi cu ligile europene, fie ca pariurile vor fi “verzi” sau nu.

Freebeturile vor fi creditate in termen de 48 ore de la incheierea promotiei, fiecare fiind valabil timp de 7 zile de la creditare. Ele trebuie mizate pe pariuri cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 7+3 Freebet – Ligi europene
  4. Inscriere
  5. Sport/Pariuri live
  6. Plaseaza minim 7 pariuri cu o cota de cel putin 1.8 pe Premier League, La Liga, Serie A si/sau Ligue 1
  7. Castigi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, fie ca pariurile sunt sau nu castigatoare

Castigi indiferent de rezultate