Casa de pariuri Betano ne ofera cea mai buna solutie la aceasta problema si anume prezentarea unei promotii care vizeaza pariurile live din prima repriza a finalei de diseara. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii, pentru a participa la aceasta trebuind sa-ti accesezi contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii corespunzatoare finalei. Poti intra in misiune pana duminica, ora 18:35. Plaseaza apoi un singur pariu live alegand o piata din prima repriza, miza minima fiind 20 lei, iar cota minima 1.6.

100% până la 500RON
Pariază acum

Indiferent daca pariul este castigator sau nu, nu insa si daca a fost inchis cu optiunea cash out, vei primi un fullbet de 50% din miza, pana la 100 lei. Pe o cota minima de 1.5 trebuie plasat fullbetul pe o piata din repriza a doua a meciului dintre Franta si Croatia, in cazul unui pariu castigator primind in cont atat valoarea fullbetului, cat si profitul.

Cum pot participa?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni > Franta vs Croatia -> Incepe misiunea
  3. Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu pe prima repriza a finalei Campionatului Mondial la o cota minima de 1.6 si cu o miza minima de 20 lei
  5. Fullbetul obtinut plaseaza-l pe a doua repriza a aceluiasi meci la o cota minima de 1.5
Pariaza