Beneficiaza de o asigurare la El Clasico


Pentru asta trebuie sa pariezi live

Cu siguranta marele derby dintre Real Madrid si Barcelona, care va incepe la ora 14:00, va fi foarte pariat atat pre-live, cat mai ales live. In vederea celei din urma variante, casa de pariuri Sportingbet prezinta o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi unul sau mai multe pariuri live in valoare totala de minim 40 lei, iar daca la sfarsitul jocului vei avea pierderi nete (castiguri-pierderi) de cel putin 40 lei Sportingbet iti va darui un freebet in valoare de 40 lei. Acesta se va credita automat dupa incheierea partidei, putandu-se folosi pe orice eveniment sportiv, fiind disponibil timp de 7 zile.

SportingbetCe vei miza la acest meci?

Nu uita sa pariezi live

Asadar, cine este lipsit de inspiratie in plasarea pariurilor live beneficiaza de o asigurare in El Clasico.

Daca preferi sa plasezi pariurile la inceputul partidei, tine cont de faptul ca in 12 din precedentele 14 partide directe au fost marcate minim 3 goluri. De asemenea, sa spunem ca Real Madrid a fost invinsa in 3 din precedentele 4 intalniri directe din campionat de pe Vicente Calderon. In cazul in care Real Madrid va pierde acest meci, Barcelona se va distanta la 14 puncte, putand spune, chiar daca “galacticii” au un meci in minus, ca echipa antrenata de Zinedine Zidane nu mai are nicio sansa la titlu.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te aici
  2. Pariuri live
  3. Plaseaza minim un pariu cu o valoare totala de 40 lei sau mai mult
  4. Daca vei inregistra o pierdere neta de minim 40 lei exclusiv pe acest meci vei primi un freebet in valoare de 40 lei

Vei castiga oricum de pe urma acestui meci