Asigurare la pariurile live pe finala feminina Australian Open


Doar daca vei inregistra pierderi

Maine Simona Halep va juca pentru a treia oara in finala unui turneu de Grand Slam, adversara fiind Caroline Wozniacki, aflata in aceeasi situatie. Faptul ca Simona a salvat 5 mingi de meci in acest turneu ar trebui sa-i dea increderea necesara in vederea partidei cu daneza. Vorbind insa obiectiv, este greu de oferit un pronostic inainte de startul partidei, foarte probabil lucrurile fiind mai clare in timpul acesteia.

Pentru cei care prefera pariurile live, casa de pariuri Sportingbet a pregatit o promotie care te va ajuta sa recuperezi eventuala miza pierduta pe selectiile live in meciul dintre Halep si Wozniacki. Concret, ti se va rambursa intreaga miza, pana la 40 lei, in cazul in care vei plasa unul sau mai multe pariuri live pe acest meci, iar la finalul lui vei inregistra o pierdere neta de cel putin 40 lei.

SportingbetRambursare in cazul in care nu esti inspirat

Pariaza live pe finala

Aceasta asigurare la pariurile live pe finala Australian Open va sosi sub forma de freebet imediat dupa incheierea partidei.

In cazul in care vei plasa pariurile cu ajutorul unui bonus/freebet, daca pariului calificant ii va fi atribuita cota 1.00 sau daca vei da Cash Out pariului nu vei fi eligibil la promotie. Freebetul este eligibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice pariu.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te aici
  2. Pariuri live
  3. Plaseaza unul sau mai multe pariuri in valoare totala de cel putin 40 lei pe finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki
  4. Daca vei inregistra pierderi nete de minim 40 lei ti se va acorda un freebet de 40 lei

Subiectivismul nu isi are loc in pariuri