Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Winnipeg Jets vs New York Rangers ponturi și pronosticuri 15.10.2022

Sâmbătă dimineață, de la ora 03:00, ora României, Winnipeg Jets și New York Rangers se vor duela într-un meci din NHL. Locul înfruntării este Winnipeg, Canada Life Centre.
Winnipeg Jets vs New York Rangers
October 15,2022
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Winnipeg Jets vs New York Rangers

Faptul că joacă acum pentru prima oară în acest sezon s-ar putea să conteze mai mult, având și suportul publicului poate că o să fie o nucă tare pentru rangeri. Chiar și așa, la final aștept ca evoluția bună a oaspeților să funcționeze din nou, iar ei să fie cei ce vor pleca victorioși. New York Rangers câștigă inclusiv în prelungiri, cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Winnipeg Jets – New York Rangers

Victorie Danemarca - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Winnipeg Jets

  • Va fi primul meci pe care Winnipeg Jets îl joacă în acest sezon, dar în pre-sezon a reușit să fie la înălțime și a știut să pună problema.
  • Intră în scenă acum după dubla victorie cu Calgary Flames, dueluri în care a înscris zece goluri și a câștigat cu 5-0, respectiv 5-3.
  • Mai mult decât atât, joacă pe terenul propriu, acolo unde în ultimele sapte meciuri a reușit să nu piardă în timpul regulamentar. Șase victorii și un eșec a înregistrat în această perioadă, dar eșecul a venit după prelungiri.

New York Rangers

  • A încheiat meciurile din pre-sezon cu eșecuri pe bandă rulantă, însă a învățat lucruri bune și drept urmare are acum maximum de puncte după două partide.
  • A debutat în ediția aceasta după o victorie cu scorul de 3 la 1 în fața Tampei Bay Lightning și a continuat pe această linie și în prima deplasare.
  • Minnesota Wild – New York Rangers a fost un meci controlat în totalitate de new-yorkezi, într-un meci pe care l-au câștigat cu scorul de 7-3. Astfel, este pe 1 în Conferința de Est și în Divizia Metropolitană.

Pariază la Superbet pe campionatul nord-american de hochei pe gheață!

Plasează pariul