Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Winnipeg Jets vs Carolina Hurricanes ponturi si pronosticuri 08.12.2021

Miercuri este zi de hochei in America de Nord, iar de la ora 03:00, la Winnipeg, in Canada Life Centre, Winnipeg Jets si Carolina Hurricanes se intalnesc in NHL.
Winnipeg Jets vs Carolina Hurricanes
December 08,2021
03:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Winnipeg Jets vs Carolina Hurricanes

Spectaculoase meciurile celor doua echipe din ultima intalnire si cred ca lucrul acesta o sa ne aduca un nou joc cu goluri. Totusi, Carolina este net superioara si vrea as obtina un nou succes. Peste 5.5 goluri este recomandarea mea, cota 1.85 la 888sport.

Ponturi Winnipeg Jets – Carolina Hurricanes

1X - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Winnipeg Jets

  • Ce a reusit in runda anterioara a fost de bun augur, iar victoria cu 6-3 in fata lui Toronto nu a fost intamplatoare, dovada ca s-a impus cu 6-3. A fost al treilea succes din ultimele patru dueluri.
  • Nu doar victoria a fost de remarcat, ci si ofensiva lui Winnipeg Jets. In ultimele doua intalniri a punctat de 14 ori, ceea ce este clar un nivel greu de egalat.
  • Ea a ajuns la 12 victorii si tot atatea infrangeri, drept pentru care ocupa locul 8 in Conferinta de Vest, iar in Divizia Centrala este pe locul 4, cu 28 de puncte. Are acelasi numar de puncte ca alte trei echipe.

Carolina Hurricanes

  • A avut parte de o cadere in ultimele patru runde, drept pentru care a suferit trei infrangeri. Totusi, in runda anterioara s-a ridicat la inatlime.
  • A profitat si de statutul de echipa gazda, iar la finalul duelului cu Buffalo Sabres s-a impus cu 6-2. Pentru ea a fost cea de-a 16-a victorie din cele 23 de intalniri pe care deja le-a avut.
  • Oricum, ramane un real pericol pentru prima pozitie in Est. Cu toate ca este pe locul 6, are 33 de puncte, cu cinci mai putine decat liderul la zi, dar are si trei meciuri mai putine. In schimb, in Divizia Metropolitana se afla pe locul 3.

Pariaza pe NHL la 888sport!

Plasează pariul