Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Washington Capitals vs Winnipeg Jets ponturi și pronosticuri 24.12.2022

Sâmbătă, în dimineața zilei de 24 decembrie, nu înainte de ora 02:00, ora României, Capitals și Jets se vor duela în Capital One Arena.
Washington Capitals vs Winnipeg Jets
December 24,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Washington Capitals vs Winnipeg Jets

Poate că nu a avut parte de cel mai fericit debut de sezon, dar pare că s-a stabilizat și dovadă stau rezultatele din ultimele dueluri. Victorie Washington Capitals inclusiv în prelungiri, aceasta este recomandarea mea în cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Washington Capitals vs Winnipeg Jets

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Washington Capitals

  • Cu doar o zi în urmă a evoluat pe terenul Ottawei Senators, totul într-un meci care a avut loc sub privirile a peste 17.000 de fani canadieni.
  • Deloc intimidată de atmosfera ostilă, Capitals s-a impus cu scorul de 3-2, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului. Marcus Johansson a reușit să înscrie acel gol.
  • În consecință, datorită victoriilor obținute în ultimele etape a reușit să urce pe locul 8, cu 40 de puncte, asta în Conferința de Est. În Divizia Metropolitană este a 5-a.

Winnipeg Jets

  • Pe locul al doilea în Divizia Centrală, Jets a reușit să strângă 43 de puncte, doar unul mai puțin decât liderul Dallas Stars.
  • Pe 3 în Conferința de Est, ambiția lui Winnipeg este să mai urce și o poate face după meciul de sâmbătă dimineață, deoarece un punct o despart de locul 2 și are un meci mai puțin.
  • A ratat șansa de a ocupa locul secund, totul după ce în runda anterioară a pierdut cu 2-3 meciul de pe terenul lui Boston Bruins. A condus cu 2-0 după prima repriză, dar gazdele acelui duel au revenit și au dat lovitura cu opt minute înainte de finalul jocului.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul