Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Washington Capitals vs Vancouver Canucks ponturi și pronostiuri 18.10.2022

Marți dimineață, de la ora 02:00, Washington Capitals și Vancouver Canucks se vor duela partidă a sezonului nord-american de hochei pe gheață.
Washington Capitals vs Vancouver Canucks
October 18,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Washington Capitals vs Vancouver Canucks

Cu moralul ridicat după ce s-a prezentat excelent în partida anterioară, Washington Capitals mă aștept să profite de scaderea lui Canucks. Vă recomand victorie Washington Capitals inclusiv în prelungiri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Washington Capitals – Vancouver Canucks

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Washington Capitals

  • Evoluția lui Washington Capitals în etapa trecută a fost cu totul alta, iar rezultatul a fost pe măsură, 3-1 a câștigat în fața celor de la Montreal Canadiens.
  • Mai mult decât atât, deși este printre favoritele la calificarea în play-off, Capitals abia în al treilea duel a câștigat prima sa partidă.
  • Ocupa locul 11 în Conferința de Est, iar în Divizia Metropolitană o regăsim abia pe locul 6, cu doar două puncte din șase maxim posibile.

Vancouver Canucks

  • Au fost suficiente cele două meciuri pe care le-a disputat până acum pentu a-și arăta limitele în acest început de sezon regular.
  • Vancouver Canucks se află pe locul 7 al Diviziei Pacific, iar în Conferința de Vest ocupă locul 13, cu 0 puncte. Este una dintre cele patru echipe cu 0 în dreptul punctelor.
  • Sezonul a început cu 3-5 în mecul de pe terenul lui Edmonton Oilers. A continuat cu seria deplasărilor și a pierdut cu 2-3 pe terenul Philadelphiei Flyers.

Pariază la Superbet pe meciurile din hocheiul nord-american!

Plasează pariul