Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Washington Capitals vs Detroit Red Wings ponturi și pronosticuri 06.10.2022

Joia, e la ora 02:00, ora României, Washington Capitals și Detroit Red Wings și-au programat să se întâlnească în campionatul nord-american de hochei pe gheață.
Washington Capitals vs Detroit Red Wings
October 06,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Washington Capitals vs Detroit Red Wings

Acum încă nu au ajuns la cel mai înalt nivel, dar aștept că Washington să-și arate supremația și în fața adversarului de joi. Victorie inclusiv în prelungiri Washington este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Washington Capitals – Detroit Red Wings

victorie FC Hermannstadt - Cota 2.00⭐
Pariază acum

Washington Capitals

  • După cele două victorii cu Philadelphia Flyers (3-1) și Detroit Red Wings (2-0), Washington Capitals a pierdut meciul pe care l-a avut în urmă cu câteva zile.
  • Se află pe locul 4 în Divizia Metropolitană, acolo unde a acumulat cinci puncte, fiind la egalitate cu New York Rangers, însă cu un golaveraj mai bun.
  • Este una dintre cele mai bune echipe când vine vorba despre defensivă. În patru jocuri a primit șapte goluri, dar nici n-a impresionat în atac.

Detroit Red Wings

  • A jucat cinci meciuri până în aceste momente din pre-sezon, iar în acest interval a pobținut două victorii, iar în alte trei dueluri a pierdut.
  • În cel mai recent meci s-a duelat cu Pittsburgh Penguins, iar meciul a fost pierdut cu scorul de 2-3, asta după ce a fost echipă gazdă.
  • Drept urmare a celor trei dueluri pierdute în ultimele patru înfruntări, se află pe locul 5 al Diviziei Atlantic, cu 4 puncte, la egalitate cu Boston Bruins.

Pariază la Superbet pe meciurile din hochei!

Plasează pariul