Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vegas Golden Knights vs Los Angeles Kings ponturi și pronosticuri 08.01.2023

De la ora 05:00, Vegas Golden Knights și Los Angeles Kings se vor duela în Las Vegas, pe T-Mobile Arena, de la ora 05:00.
Vegas Golden Knights vs Los Angeles Kings
January 08,2023
05:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Vegas Golden Knights vs Los Angeles Kings

În căutarea celei de-a patra victorie consecutivă și a treia în 2023 din tot atâtea dueluri, Vegas a arătat cum știe să joace indiferent de adversar. Victorie Vegas Golden Knights este recomandarea mea, cotă 2.00 la Superbet.

Ponturi Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings

peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Vegas Golden Knights

  • Anul l-a început exact așa cum l-a încheiat pe anul 2022. Cel mai recent dintre ele a fost cel cu Pittsburgh Penguins, în care a jucat tot acasă și a făcut spectaculos.
  • Cu 5-2 s-a impus în fața Pinguinilor, totul după ce a deschis scorul foarte devreme și a condus cu scorul de 3-0 încă după prima repriză.
  • Este liderul Conferinței de Vest, cu 56 de puncte, în timp ce în Divizia Pacific se află la șase puncte peste locul al doilea.

Los Angeles Kings

  • Ocupanta locului al doilea în Divizia Pacific, Los Angeles Kings are 50 de puncte, patru peste Seattle Kraken și șase mai puține decât Vegas Golden Knights.
  • În Conferința de Vest ocupă locul al patrulea, cu 50 de puncte. Putea să fie mai sus, dar în urma celor întâmplate în runda anterioară a căzut un loc.
  • A pierdut pentru a 14-a oară în timpul regulamentar al acestui sezon și nu în fața oricui, ci a lui Boston Bruins. 2-5 a fost scorul atunci, cu toate că ea a evoluat pe terenul propriu.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul