Hochei

Vegas Golden Knights vs Arizona Coyotes ponturi și pronosticuri 05.10.2022

Miercuri dimineață, ora 05:00, ora României, în T-Mobile Arena din Las Vegas, Vegas Golden Knights și Arizona Coyotes urmează să se înfrunte în pre-sezonul NHL.


Superbet logo
Stirea Zilei

Vegas Golden Knights vs Arizona Coyotes

Vegas Golden Knights vs Arizona Coyotes 05.10.2022

Octombrie 05, 2022

10:16 pm EET

Ponturi pariuri și pronostic analizat Vegas Golden Knights vs Arizona Coyotes

Lamentabilele prestații din etapa trecută a celor două echipe nu cred că le face să fie mai atente în apărare. Din contra, ma aștept ca acum să puna mai mult accentul pe ofensivă și în consecință să avem parte de un nou duel frumos așa cum s-a întâmplat în precedentele două jocuri ale echipei din Las Vegas. Victorie Vegas Golden Knights este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes

Vegas Golden Knights

  • După victoria cu 7-1 în disputa contra lui Colorado Avalanche a venit și reversul medaliei. A pierdut cu același scor în runda anterioară, atunci când a evoluat tot acasă, dar contra lui San Jose Sharks.
  • Patru meciuri a adus-o pe Vegas Golden Knights față în față cu adversarii în acest pre-sezon, unde a suferit trei înfrângeri și două dintre ele în fața propriilor suporteri.
  • Nici faptul că joacă pe terenul propriu nu constituie un avantaj de luat în seamă, având în vedere că acolo a pierdut trei din ultimele patru meciuri.

Arizona Coyotes

  • Nu se laudă cu rezultatele bifate până acum, dar nici nu mă surprinde faptul că din nou a pierdut și în meciul avut în urmă cu puține zile.
  • Patru partide a avut Arizona Coyotes în pre-sezon și în toate a pierdut fără drept de apel. Doar unul dintre aceste jocuri a avut nevoie de prelungiri, însă și acolo a pierdut.
  • Dupa 3-4 cu Dallas Stars în urma prelungilor, Arizona nu a mai ținut ritmul cu Anaheim Ducks, echipă pe care a întâlnit-o pe final de lună septembrie și pe al cărui teren a pierdut cu 1-3.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri