Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vancouver Canucks vs Minnesota Wild ponturi si pronosticuri 27.10.2021

Miercuri diimneata, de la ora 05:00, ora Romaniei, la Vancouver, in Rogers Arena, Canucks si Wild se intalnesc in cadrul unui eveniment din NHL.
Vancouver Canucks vs Minnesota Wild
October 27,2021
05:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Vancouver Canucks vs Minnesota Wild

Forma buna a celor doua ehcipe ma pun serios pe ganduri pentru a opta pe un pariu cu goluri. Cred ca lucrul acesta o sa se intample din nou, precum in doua din ultimele trei infruntari. Peste 5.5 goluri este recomandarea mea, cota 2.00 la 888sport.

Ponturi Vancouver Canucks – Minnesota Wild

Peste 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Vancouver Canucks

  • In precedentele doua dueluri a reusit sa joace la inaltime si a izbutit victorii pe linie. Au fost dueluri in care spectacolul a fost asigurat.
  • De fiecare data pusa in rolul de echipa vizitatoare in cele doua infruntari, Canucks a reusit sa joace la un anumit nivel si drept urmare a reusit sa castige cu 4-1 si 4-2 in disputele cu Chicago Blackhawks si Seattle Kraken.
  • Astfel, datorita celor 7 puncte acumulate pana in acest duel, se afla pe locul 6 in Conferinta de Vest, cat si pe locul al patrulea in Divizia Pacific.

Minnesota Wild

  • Intra in scena din postura de ocupanta a locului al doilea in DIvizia Centrala, cat si pe locul 4 in Conferinta de Vest, avand 8 puncte.
  • Dupa patru victorii consecutive, Wild in runda anterioara nu a reusit sa se prezinte la fel de bine si drept urmare, a pierdut cu 2-5, acasa, in jocul cu Nashville Predators.
  • In deplasare a jucat in doua meciuri si de fiecare data a reusit sa castige. S-a intamplat sa se impuna inca din timpul regulamentar.

Pariaza pe hochei la 888sport!

Plasează pariul