Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Toronto Maple Leafs vs Washington Capital ponturi și pronostic 14.10.2022

Joi dimineață, ora 02:30, ora României, Toronto Maple Leafs și Washington Capitals se vor duela în cadrul campionatului nord-american de hochei pe gheață. Partida are loc în Scoțiabank Arena.
Toronto Maple Leafs vs Washington Capitals
October 14,2022
02:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toronto Maple Leafs vs Washington Capitals

Curajoasa atitudine a celor două echipe și faptul că nu dau înapoi, mă face să optez pentru un pariu pe goluri, cum des se întâmplă să avem parte în partidele canadienilor. Peste 5.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

Victorie Ecuador - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Toronto Maple Leafs

  • Sezonul oficial a început de câteva zile, iar pentru Toronto Maple Leafs este cea de-a doua partidă oficială, dar prima nu s-a terminat deloc bine pentru ea.
  • Față în față cu Montreal Candiens, Maple Leafs a condus cu 1-0 după prima repriză și lucrurile nu au mers așa cum a vrut ea, iar la final a cedat cu 3-4.
  • Drept urmare, după doar un meci din noul sezon, regăsim Toronto Maple Leafs pe locul 13 în Conferința de Est, cât și pe 7 în Divizia Atlantic.

Washington Capitals

  • Sezonul a început rău pentru Washington Capitals, dar a și avut în fața ei un adversa al cărui obiectiv este să prindă cel puțin play-off-ul.
  • A juat sub privirile a peste 18.500 de fani veniți să o încurajeze în Capital One Arena, dar singurele realizări au fost golurile lui Mantha și Sheary, ambele venite în cea de-a doua repriză.
  • După 2-5 la finalul jocului cu Boston, Capitals este pe penultima poziție în Conferința de Est, iar în Divizia Metropolitană este pe 7 din 8.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul