Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Toronto Maple Leafs vs New York Islanders ponturi și pronosticuri 22.11.2022

Marți dimineață, de la ora 02:30, Toronto Maple Leafs și New York Islanders se vor duela în cadrul unuia dintre duelurile programate marți. Meciul se va juca în Scotiabank Arena (Toronto).
Toronto Maple Leafs vs New York Islanders
November 22,2022
02:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toronto Maple Leafs  vs New York Islanders

Superioară adversarei sale și în meciurile directe, unde o conduce cu 4 la 0 în ultimele jocuri, Toronto pare că și-a revenit și este într-o formă care mă aștept să-i aducă victoria. Recomandarea mea victorie Toronto Maple Leafs câștigă inclusiv în prelungiri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Toronto Maple Leafs – New York Islanders

victorie Toronto Maple Leafs câștigă inclusiv în prelungiri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Toronto Maple Leafs

  • Jocul oferit de Toronto în runda precedentă a fost unul superior fața de cum ne-a obișnuit pe noi în ultimele partide și drept urmare a mai pus încă o victorie în palmares.
  • Victoria cu numărul 3 din ultimele 4 dueluri a venit tot într-un joc pe care l-a disputat pe terenul propriu, acolo unde a trecut cu 5-2 de Buffalo Sabres.
  • Se află pe locul al treilea în Conferința de Est, cu 24 de puncte, la opt lungimi distanță de prima clasată, cât și pe locul al doilea în Divizia Atlantic.

New York Islanders

  • Aflată abia pe locul 7 în Conferința de Est și pe poziția a treia în Divizia Metropolitană, New York Islanders caută acum să nu mai piardă încă un meci și astfel să ajungă la 9 înfrângeri stagionale.
  • În precedentele două partide jocul său a lăsat de dorit și în consecință a suferit două înfrângeri în care a primit de fiecare dată câte cinci goluri.
  • Mereu în deplasare în cele două înfrângeri, a cedat prima oară cu 4-5 în fața lui Nashville Predators, iar cu doar o zi în urmă a fost 2-5 pe terenul lui Dallas Stars.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul