Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Toronto Maple Leafs vs Detroit Red Wings ponturi și pronosticuri 08.01.2023

Duminică, dar nu înaintea orei 02:00, ora României, Toronto Maple Leafs și Detroit Red Wings vor sta față în față. Meciul are loc în Scotiabank Arena.
Toronto Maple Leafs vs Detroit Red Wings
January 08,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toronto Maple Leafs vs Detroit Red Wings

Cu toate că nu trece prin cele mai bune momente ale sale, Toronto știe cum să abordeze un duel cu Detroit, echipă pe care a învins-o în patru din precedentele cinci partide. Victorie Toronto Maple Leafs este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Toronto Maple Leafs vs Detroit Red Wings

sub 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Toronto Maple Leafs

  • Învinsă în precedentele două runde, Toronto Maple Leafs a încasat 11 goluri și lucrul acesta și-a pus amprenta serios asupra defensivei sale.
  • De altfel, spectacolul este la alt nivel, peste 5.5 goluri s-au marcat în fiecare din ultimele trei partide. 6-2 vs Colorado, 5-6 vs St. Louis și 1-5 vs Seattle Kraken, acestea sunt rezultatele celor trei dueluri jucate în acest an.
  • Ocupanta locului al treilea, cu 53 de puncte, în Conferința de Est este la unsprezece puncte de liderul Boston Bruins, iar în Divizia Atlantic este pe locul al doilea.

Detroit Red Wings

  • Net inferioară celei pe care duminică dimineață o va întâlni, Detroit ocupă locul 6 în Divizia Atlantic, iar în Conferința de Est este pe locul 12, cu 39 de puncte.
  • La fel ca Toronto, Detroit a suferit trei înfrângeri în ultimele patru dueluri, ceea ce o face să aibă -12 în dreptul golaverajului.
  • Cel mai recent joc a fost eșecul cu Florida Panthers. 2-3 a fost scorul final al acelei partide, cu Red Wings în rolul celei care a dechis scorul.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul